MarketGlory Rehber (Resimli) - MarketGlory Ayrıntılı Başlangıç Rehberi

MarketGlory Nedir? 

MarketGlory web tabanlı bir gerçek yaşam simülasyon oyunudur. Gerçek yaşamlı bu simülasyon oyununda aynı zamanda da gerçek para kazanabilirsiniz. Hesabınızda $ 20 para olduğunda Paypal hesabına aktarım yapabilirsiniz.
Web Sitesi: http://www.marketglory.com/
Oyunun ilk başlarında yapacaklarımız kısıtlı olduğundan Çalışarak ve Savaşarak rahatça para kazanabilirsiniz. OyundaWork, fight, arena, war, referral alma ve sirket kurup ticaret yapma gibi eylemler mevcut.

markeglory rehber

Market Glory Rehberi - Market Glory Guide - Market Glory Nasıl Oynanır ?
İlk başlarda yapabileceğimiz Work işlemi var. Belirli bir paraya sahip olana kadar work işlemini düzenli olarak gerçekleştirmeliyiz. Work(iş) u 24 saatte bir kez yapabiliyoruz. Çalışmak için üst menüden work'e tıklıyoruz ve karşımıza aşağıda gördüğünüz gibi Work Now'a tıklayarak en yüksek maaşı veren şirkette çalışabiliyoruz. Sadece en yüksek maaşı veren şirkette çalışabiliriz ve çalıştıgımız şirkete productivity'e(üretim gücü) göre ürün üretiyoruz ve şirketin verdiği maaşın bir kismini yine product miktarımıza göre alıyoruz.
market glory rehber




Productivity i sol sutunda görürsünüz. Productive; Energy, experience ve knowledge in 3 e bolumuyle hesaplanir.  Work bize 0,7 experience kazandirir. Her bir work % 50 energy harcar. Energy 1 den asagi dusmez. Her gün work işlemini gerçekleştirmeliyiz.
3 gün üst üste aralıksız work yaparsak devletten work bonusu kazaniriz. Yani 2 gun kacirmadan work yaparsak 3. gun work yaptigimizda bonus aliriz. Ülkemizde su an itibariyle work bonusu 500 TRY dir. Bu su anlama gelmektedir: 700 product a sahipseniz work bonusdan 500 try alacaksiniz. Örneğin 7 productunuz var size gelecek olan work bonus 5 try olacaktir. 1 Producta sahipseniz alacaginiz work bonus (1/700)x500 den 0.71 TRY olacaktir.

Şimdilik yapabileceğiniz work işlemi dışında fight ve arena islemleri vardir. Fight yapmak için devletin o gün verdiği fight bonusu çok önemlidir. Fight i da yine üst sol tarafa tıklayarak yapabiliriz. Önumuze trainer cikar yanindaki atack butonuna tiklariz ve acilan sayfada yine atack butonuna tiklariz ve fight baslar 10 dakika surer.
market glory rehber
Peki fightlar bize ne kazandirir? Gunde kac kere yapabiliriz ? Fightlar bize bonus olarak enerjimize göre para(TRY) kazandirir. Her bir fight da 1 enegy ile 0,1 try kazaniriz(Su anki bonuslarla).Örneğin 100 energy olduğunda 1,00 try kazancimiz olur. Her bir fight da % 10 enerji azalir ve gunde 10 kez fight yapabiliriz. Energy 1 den asagi dusmez.

Market Glory Yeni Başlayanlara Taktikler: Worklerde enerjinizi artirarak daha cok uretim yapabilirsiniz ve maasiniz bir miktar artar. Yalniz enerjiye verdiginiz parayi amorti etmeyebilir. Bu yüzden yalnızca work bonus günlerinde worklerden önce enerji takviyesi yaparak work yapmaliyiz. Bu işlem icin ard arda 2 gun work yaptiktan sonra 3. gun work vaktiniz geldiğinde üst menüden Markets > Local Market'e gelerek burdan 1 adet sut(quality1 veya 3) satın alıyoruz. Ardından 10 adet gazete(Anasayfada article kısmında bulabilirsiniz, top article diyerek tum gazeteleri gorebilirsiniz) satın alarak workunuz yapın ve karşiliginda work bonusunuzu alırsınız. Enerjinizi artirmak productivityi artiracagindan work bonusunuz fazla gelecektir. Yukarıda hesabını yapmıştık.

Bir de referral sistemi vardır.Yani bir kisiyi referansınız yaparsanız o kisinin bazı kazançlarının % 10 u 90 gün boyunca size gelir. Ayrica günlük referanslar edinebilirsiniz bunun için gece saat 01.00 da fight sayfasina girdiginizde kisiler gorursunuz(Tam olarak 01.03 de cikmaktadir). Energy si sizden yuksek olmayan size esit ve az olan, silahi olmayan veya sizden az olan kisilere saldirarak onlari 1 gunlugune referral iniz yaparsiniz ve onun elde ettigi kazancin yine %10 unu alirsiniz. İlerleyen zamanlarda istediginiz takdirde 0,8 euro karsiliginda o kisiyi 1 ayligina referraliniz de yapabilirsiniz.

NOT
Referans linkimden kayıt olan arkadaşlar market glory ile alakalı konuların altına oyundaki isimlerini yorum olarak atarlarsa work konusunda onlara daha fazla maaş ile çalıştırabilirim. Referans linkim: http://www.marketglory.com/strategygame/Lethe

Ek olarak MarketGlory War, Fight, Arena, Şirket Kurma & İşletme, Kur(Euro), Ve bonuslar hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için tıkla!

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.