Öğrenim Kredisi İptali ve Dilekçe Örneği

KYK diğer senelere oranla bu sene daha az öğrenciye burs verdi. Bir çok öğrenciye okul bittikten sonra taksitli bir şekilde devlete geri ödeyebilecekleri KYK Kredisi çıktı. Kyk kredi istemeyen öğrenciler kazanmış olduğu krediyi iptal etmek zorunda bunun için KYK'nın yayınlamış olduğu açıklamayı sizlerle paylaşıyorum.

KYK Kredisi Nasıl İptal Edilir ?


Kazanmış olduğunuz burs ve ya öğrenim kredisi istemiyorsanız öncelikle onay işlemini yapmamanız, taahütname tanzim ve kabul süresi içinde sistem üzerinden iptal etmeniz, belirtilen süre içinde iptal işlemini yapmadı iseniz tahsis edilen burs veya öğrenim kredisini almak istemediğinizi belirten dilekçeyi, kurumumuzun “SÖĞÜTÖZÜ MAHALLESİ 2176 SOKAK NO:25 06520 ÇANKAYA-ANKARA” adresine ivedilikle göndermeniz gerekmektedir.

Öğrenim Kredisi İptali Dilekçe Örneği


KYK Genel Müdürlüğüne
                                                    Çankaya/ANKARA

31.12.2014 tarihinde açıklanan KYK Burs/Kredi sonuçlarına göre tarafıma tahsis edilen öğrenim kredisini almak istemiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim. 05.01.2015

Adresi:                                                                                      Adı Soyadı
T.C Kimlik No:                                                                      İmzası
Ek-1 Kimlik Fotokopisi

Öğrenim Kredisi İptal Dilekçesini yukarıdaki gibi kısa bir şekilde yazarak oluşturmanız yeterlidir. Öğrenim kredisi için iptal dilekçesi örneği hakkında yorumlarınızı ve sorularınızı aşağıdan hemen yazabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.