Eti Şirketler Grubu Bursu

1962 yılından beri faaliyet gösteren Eti Şirketler Grubu, başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere 2014-2015 öğretim yılında burs verecek. Mühendislik Fakültelerinin; Makine, Endüstri, Elektrik, Elektronik, Elektrik-Elektronik, Bilgisayar, Gıda, Kimya ve İşletme Mühendisliği Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin; İşletme, İktisat bölümleri, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler ve Tıp Fakülteleri ile önlisans Elektrik, Elektronik, Makine, Endüstriyel Otomasyon, Besin Teknolojisi, Mekatronik, Muhasebe bölümleri öğrencilerine verilecek burslar tüm Türkiye’den kabul edilmekle beraber; anne ve/veya baba, kardeşin ETİ çalışanı, emekli olmuş, çalışırken veya emekli olduktan sonra vefat etmiş olan öğrenciler ile Eskişehir nüfusuna kayıtlı ve Eskişehir ikametli olanlar öğrencilere öncelik verilecek.

ETİ Bursları başarılı ancak mali imkanları sınırlı olan öğrencilere verilmekte olup, geri ödeme ve hizmet yükümlülüğü getirmez.
ETİ Şirketler Grubu, Yönetim Kurulu tarafından her yıl belirlenen kontenjan ve tutar doğrultusunda Burslar, Ekim- Mayıs ayları arasında (Ekim ayında çift olmak suretiyle) 9 ay süresince öğrencinin banka hesabına havale edilir.

Başvuru tarihi: 1 – 15 Eylül 2014 

ETİ Burs Başvuru formu, doldurulduktan sonra, elektronik ortamda gönderilir. Burs başvurusu olumlu bulunan adaylar, istenen belgeler ile birlikte 19 Eylül – 28 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacak olan (telefon ile iletişime geçilerek) mülakata davet edilir.

Mülakat Adresi: ETİ PLAZA İnsan Kaynakları Grup Başkanlığı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Cad. No:11 ESKİŞEHİR

Mülakata katılmayan ve mülakatta evrak getirmeyen öğrencilerin burs başvurusu olumsuz değerlendirilecektir. 

ETİ bağlantılı öğrenciler
Anne/baba ETİ çalışanı
Kardeş ETİ çalışanı
Emekli veya vefat etmiş Anne/baba ETİ çalışanı
Eskişehir bağlantılı öğrenciler
Eskişehir nüfusuna kayıtlı
Eskişehir ikametli
Başvuru Formunu doldurunuz.

NOT: ETİ, Burslarında alan sınırlaması olduğundan, başvuru formunda bölümü yer almayan öğrencinin bölümüne ETİ burs vermemektedir.

Eti Şirketler Grubu Burs Detaylı Bilgiler

Eti Burs Başvurusu

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.