TOG Üniversite Yeni Kayıtları için Burs Başvuruları Başladı!

TOG Yeni Sınıf Burs Başvuruları başladı!

Toplum Gönüllüleri Vakfı burs bağışçıları aracılığıyla gençlere burs olanağı sunmaya devam ediyor. Üniversitelere yeni kayıt yaptıran Toplum Gönüllüsü gençler için yeni sınıf burs başvuruları 15 Ağustos 2015 itibariyle başladı.

Başvurular sadece “on-line” olarak kabul edilmektedir. Başvurular 10 Eylül 2015’e kadar sürecek; Ekim ayının ilk haftasına kadar olumlu olumsuz sonuçlar e-posta adreslerine bildirilecektir.

http://burs.tog.gen.tr/web/ adresinden başvuru yapabilir,

Ara Sınıf Burs Başvuruları Başlıyor !
Üniversitenin ara sınıflarında okuyan Toplum Gönüllüsü gençler için ara sınıf burs başvuruları 3 Ağustos 2015 itibariyle başlamıştır.
tog burs başvurusu

Burs başvuru formunu http://burs.tog.gen.tr/web/ adresinden doldurabilirsiniz. Şu aşamada başvuru ile ilgili herhangi bir belge istenmemektedir. Mülakat aşamasına kalan adaylardan ilgili belgeler istenecektir.

Bu burs programına başvurabilmek için başvuru tarihinden önce TOG’un gönüllülük faaliyetlerine katılmış olmak, TOG gönüllüsü olmak gerekmektedir. Eğer 2015 yaz dönemi öncesinde TOG’un etkinliklerine katılmadıysanız bu burs programına başvuru yapamazsınız. Başvuru formunu doldurduğunuz takdirde başvurunuz geçersiz sayılacaktır.

Başvurular sadece “on-line” olarak kabul edilmektedir. http://burs.tog.gen.tr/web/ adresinden başvuru yapabilirsiniz.  Başvurular 10 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecektir.

Burs başvurusu yapan bütün öğrencilere olumlu veya olumsuz cevap verilecektir. Sonuçlar Eylül ayının sonunda size e-posta yoluyla bildirilecektir. Mülakatların sonuçları ise Ekim ayının sonunda bildirilecektir.

* Yeni sınıflar için başvurular 15 Ağustos 2015 tarihinde başlayacaktır. Hazırlığı bitirip 1.sınıfa başlayacak olan adaylar da yeni sınıf olarak kabul edilmektedir.

** Başvuru sonuçları e-posta adreslerine iletileceği için başvuru esnasında forma yazdığınız e-posta adresinin güncel olması önemlidir.

*** Başvuru yapan her adaya burs desteği sağlanması mümkün olamamaktadır. Kısıtlı bir kontenjan olduğu için sadece belli sayıda adaya olumlu geri dönüş yapılabilmektedir.

**** Başvuru formları, önceden belirlenmiş kriterler ışığında on-line form üzerinden otomatik olarak puanlanmaktadır. Bu puanlamada; öğrencinin ikamet durumu, aylık gelir ve gideri, akademik başarısı, üniversitesinin başarı sırası; sosyal güvenceleri, iş durumları; gönüllülük durumu, TOG projelerinde aktif olma durumu gibi kriterler önceliklidir. Bu kriterlere göre sistem otomatik bir sıralama yapmakta ve bağış fonlarının sayısına göre sıralamada önde olan belli sayıda aday mülakata davet edilmektedir. Bu durum, diğer adayların bursu hak etmediği ya da yukarıda sayılan kriterleri karşılamadığı anlamına gelmez.

***** Hali hazırda burs alan öğrencilerin yeniden başvuru yapmasına gerek yoktur.

Burs başvuruları ile ilgili sorularınız varsa cigdem.guler@tog.org.tr adresinden bilgi alabilirsiniz. Acil bir sorunuz yoksa, bizlerle e-posta ile iletişime geçmenizi rica ediyoruz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.