Zehirli Plastik Bileklik (Rainbow Loom Toka)



Toka şeklinde yada bileklik örmek amacıyla kullanılan renkli lastikler kanserojen madde içerdikleri için İngiltere’de pek çok dükkandan kaldırıldı. İçerisinde esnekliklerini artırmak amacıyla plastiklere eklenen kansorejen madde FLATAT ın yüzde 40 oranında bulunduğu açıklandı.

Rainbow Loom Plastik Bileklikler

Çocuklarımızı zehirliyorlar. Piyasaya sürülen merdiven altı ucuz ve bilinçsizce üretilen taklit ürünler zehir saçıyor ve kansere yol açan bir çok madde içeriyor. Şimdi sizlere gündeme bomba gibi oturan ve minicik yavrularımızı zehirleyen o zehirli bileklikler ile ilgili bilmeniz gerekenleri sizler için paylaştık.

ZEHİR SAÇAN O KANSEROJEN BİLEKLİK RESİMLERİ






Güvenli kullanım miktarı yüzde 1 olan flatat olması gerekenden 400 kat fazla görünüyor.
Bu bilekliklerin tenle temasları çok tehlikeli.

ZARARLI PLASTİK Toka BİLEKLİK



Çocuklarımızın son günlerde taktığı bu bileklik kanser yapıyor..

Ülkemize gelen böyle adi, kalitesiz, ucuz ve ürünler çocuklarımız arasında bir anda yaygınlaşıyor. Neslimizin sağlığını bozmak amacıyla ellerinden gelen her şeyi yapan bazı kitleler hedef olarak şuan çocuklarımızı seçmiş görünüyor.
Özellikle küçük yaştaki kız çocuklarının ilgi gösterdiği, bileklik ve saç tokası amacıyla kullanılan bu renkli lastikler kanserojen madde içeriyor ve tenle teması durumunda daha zararlı bir hal alıyor. Bu konuyu siz değerli okurlarımıza bir uyarı niteliğinde paylaşıyoruz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.